Onze sambals en ketjap zijn nu te koop bij Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek

Onze heerlijke en eerlijke sambals en ketjap zijn nu ook te koop in de landgoedwinkel van De Olmenhorst in Lisserbroek. https://www.olmenhorst.nl/het-landgoed/welkom.html

De Landgoedwinkel heet voortaan de Fruitloods!

In de Fruitloods werd vroeger het geplukte fruit gesorteerd. Rondom de loods zijn er nog een aantal kamers/en koelcellen met zink bekleed die uit die tijd stammen.

Nu kan je in de Fruitloods een kopje koffie, thee drinken, een lekker stuk taart uitzoeken of lunchen. Op reservering kunnen we ook een high tea en uitgebreide lunch verzorgen (vanaf 4 personen).

Binnen is het gezellig ingericht en kan je eventueel met laptop nog even werken. Kinderen zijn van harte welkom en daarvoor is er ook een speelhoekje ingericht.

Hiernaast zijn er in de Fruitloods cadeauartikelen te koop van diverse merken, labels en natuurlijk vind je er de biologische Olmenhorst producten: sappen, jam, appelstroop, honing en chocolade.

In de kas voor de Fruitloods kan je al snel buiten zitten of beschut op het best bewaarde terras in de Haarlemmermeer.

Wil je een feest geven in de Fruitloods dan is deze voor een borrel, diner of bbq ook vanaf 18.00 uur exclusief te gebruiken.